Ομαδική Ασφάλιση Υγείας

Ειδικευόμαστε στην εύρεση των κατάλληλων Ασφαλίσεων Υγείας για μια σειρά από διαφορετικές εταιρίες και οργανισμούς. Μπορούμε να προσφέρουμε ασφάλεια σε μικρές εταιρίες, αλλά και ομαδικές ασφάλειες υγείας για μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, σε προσιτές τιμές. Για μας, η Ασφάλιση Υγείας είναι μια επένδυση που θα ανταποδώσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Και αν έχετε ήδη μια Ασφάλιση Υγείας, τότε μπορούμε να μελετήσουμε την υπάρχουσα σύμβαση, και αν είναι εφικτό να σας βρούμε καλύτερη κάλυψη με λιγότερα χρήματα. Η ασφαλιστική αγορά είναι ανταγωνιστική, και η Ασφάλιση Υγείας δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορούμε να εξετάσουμε διάφορα σχέδια υγείας στην ασφαλιστική αγορά για λογαριασμό σας, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και φυσικά, χρήματα.

 

Καλέστε μας τώρα για μια συνάντηση χωρίς καμία δέσμευση και οι ειδικοί σύμβουλοι μας, θα συζητήσουν μαζί σας τις επιλογές.

  • Ευέλικτες, κατά παραγγελία ασφάλειες, σχεδιασμένες για να ταιριάζουν με τους υπαλλήλους σας, τη φύση της επιχείρησής σας και το προϋπολογισμό σας
  •  Μικρές εταιρίες μπορούν να ασφαλιστούν με χαμηλή και προσαρμοσμένη τιμή
  • Δώστε στο προσωπικό σας την ηρεμία της σκέψης ότι θα έχουν οικονομική βοήθεια και κάλυψη όταν αρρωστήσουν

 

Γιατί Ομαδική Ιατρική Ασφάλιση ;

  • Για να αποφύγετε τη μακροχρόνια απουσία των εργαζομένων. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι οι υπάλληλοί σας θα λαμβάνουν έγκαιρη και υψηλής ποιότητας φροντίδα όταν τη χρειάζονται περισσότερο και αυτό θα ωφελήσει την εταιρία, όσο αφορά στο κόστος αναρρωτικών αδειών και άλλες δαπάνες που συνδέονται με την ασθένεια του προσωπικού.
    • Το προσωπικό σας λαμβάνει άμεση περίθαλψη, έτσι ώστε να επιστρέψει πίσω στη δουλειά γρηγορότερα. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι το σύνολο του προσωπικού σας είναι σε θέση να εργαστεί και αυτό σημαίνει λιγότερη πίεση για το υπόλοιπο προσωπικό και λιγότερες αμοιβές σε υπερωρίες.
  • Θα προσελκύσετε τους καλύτερους υποψηφίους κατά την πρόσληψη. Σήμερα οι εργαζόμενοι είναι όλο και πιο ευαίσθητοι στο θέμα υγείας και στα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν και να αναπτύξουν την καριέρα τους, πάντα ψάχνουν για κίνητρα που προσθέτουν αξία στο μισθό τους. Βεβαιωθείτε ότι θα προσελκύσετε τα κατάλληλα άτομα στην επόμενη πρόσληψη παρέχοντας τους Ασφάλιση Υγείας.
  • Θα διατηρήσετε το προσωπικό που ήδη έχετε και έχετε επενδύσει πάνω του και θα τους δώσετε ένα επιπλέον κίνητρο να παραμείνουν στην εταιρία σας για τα επόμενα χρόνια. Η διατήρηση του προσωπικού σημαίνει δραστική μείωση δαπανών, όσον αφορά στο κόστος νέας πρόσληψης, αλλά και στη μεταφορά γνώσης.
  • Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που είναι σωστό για την επιχείρησή σας. Τα σχέδια Ασφάλισης Υγείας που μπορούμε να προσφέρουμε είναι ευέλικτα και κλιμακούμενα, για μικρές επιχειρήσεις μέχρι και για μεγάλους οργανισμούς. Έχετε επίσης την επιλογή της πλήρους κάλυψης των εργαζομένων για ιατρική ασφάλιση ή μπορείτε να προβείτε σε εισφορές στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν και οι υπάλληλοί σας.
  •  Βελτιώστε τη φήμη της επιχείρησής σας, προσφέροντας στους υπαλλήλους σας περισσότερο από το μισθό τους.

Κλείστε το ραντεβού σας