Ομαδική Ασφάλιση Ατυχήματος

Εκτός από την Ομαδική Ασφάλιση Ζωής και την Ασφάλιση Αναπηρίας, παρέχουμε και Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων, καθώς και κάλυψη για Αιφνίδιο Θάνατο και Διαμελισμό. Αυτοί οι τύποι Ασφάλισης έχουν ως στόχο να καταβάλουν ένα εφάπαξ ποσό σε περίπτωση ατυχήματος, για θάνατο ή άλλο ατύχημα γενικά. Η Ασφάλιση αυτή διαφέρει από την Ασφάλιση Αναπηρίας, η οποία πληρώνει ένα σταθερό ποσό κατά την διάρκεια ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος και σχετίζεται με την ικανότητα του ατόμου για το αν μπορεί να εργαστεί. Ένα παράδειγμα για το πότε η κάλυψη θα ισχύει είναι αν έχετε χάσει ένα άκρο σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η Ασφάλιση θα σας πληρώσει ένα συγκεκριμένο εφάπαξ ποσό, ενώ η ιατρική σας ασφάλιση θα κάλυψη την νοσηλεία και άλλες ιατρικές αμοιβές. Σε περίπτωση που δεν έχετε ιατρική ασφάλιση, μπορούμε να προσθέσουμε νοσοκομειακή κάλυψη για το ατύχημα, στην ασφάλιση ατυχήματος της ομάδας.

 

Η Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων έχει ως στόχο να καλύψει τους τραυματισμούς που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής ή των άκρων, αλλά επίσης μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω σε λιγότερο σημαντικές απώλειες, όπως η απώλεια άκρης ενός δακτύλου χεριού ή ποδιού. Το ποσό της πληρωμής καθορίζεται από το ποσοστό που αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμα, με βάση την σημαντικότητα της απώλειας. Η συγκεκριμένη Ασφάλιση δεν πρέπει να συγχέεται με την Ασφάλιση Ζωής. Η Ασφάλιση Ατυχήματος είναι πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες η ασφαλιστική εταιρία θα καταβάλει το ποσό.

 

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι γύρω μας έχουν ατυχήματα κάθε χρόνο, είτε αυτά είναι μέσα στο σπίτι, ή από αθλητισμό, ή σε εκδηλώσεις αναψυχής, στην εργασία, στο αυτοκίνητο κλπ. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι, τότε μπορεί αυτά να έχουν καταστροφικές συνέπειες για μια ζωή.

Κλείστε το ραντεβού σας