ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

hleksoplismos

 

Ο Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για κάθε επαγγελματική δραστηριότητα σήμερα. Δεν υπάρχει σήμερα καμία επιχείρηση που δεν εξαρτάται από ηλεκτρονικά συστήματα, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για κάθε εργασία. Ο εξοπλισμός αυτός έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές. Η Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλα τα είδη των ηλεκτρονικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, από τη βιομηχανία μέχρι και την Πληροφορική, από την ιατρική μέχρι και τον τομέα των τηλεπικοινωνιών, κλπ.

 

Τι καλύπτει : 

Η Ασφάλιση αυτή παρέχει σχεδόν απεριόριστη προστασία, καθώς είναι μια Ασφάλιση κατά των περισσοτέρων  κινδύνων και ως εκ τούτου ενεργοποιείται με κάθε απρόβλεπτο γεγονός, εκτός των περιπτώσεων που ρητά εξαιρούνται (καθορίζεται στο ασφαλιστήριο). Το βασικό πρόγραμμα και / οι επεκτάσεις αυτών, θα καλύψουν ζημιές από πυρκαγιά, κεραυνό, βραχυκύκλωμα, καπνό, αιθάλη, σεισμό, υγρασία, νερό, καιρικά φαινόμενα, θραύση, κακή διαχείριση, κλοπή, κλπ. Το ασφαλισμένο κεφάλαιο θα πρέπει να υπολογίζεται στην αξία αντικατάστασης του ασφαλισμένου εξοπλισμού, δηλαδή η αξία νέων μηχανημάτων της ίδιας δυναμικότητας και ίδιου τύπου.

 

Προσφέρεται επίσης βασική επέκταση κάλυψης για :

 

  • Εξωτερικά δεδομένα αποθήκευσης από διάφορες πηγές, για την αξία τους και το κόστος για να αποθηκευτούν και πάλι
  • Δαπάνες για την ενοικίαση ηλεκτρονικών συστημάτων, μέχρι την επισκευή του ασφαλισμένου εξοπλισμού, έτσι ώστε η επιχείρηση να συνεχίσει να λειτουργεί.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

 

hleypologisths

  

Η συγκεκριμένη Ασφάλιση καλύπτει τυχαίες βλάβες, συμπεριλαμβανομένων και των μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του περιφερειακού εξοπλισμού.

 

Η Ασφάλιση δεν καλύπτει τις μηχανικές και ηλεκτρικές βλάβες, αν το συμβόλαιο συντήρησης του κατασκευαστή δεν είναι σε ισχύ. Το ασφαλισμένο ποσό θα πρέπει να αντιπροσωπεύει τη νέα αξία αντικατάστασης των ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφοράς, εγκατάστασης και διάφορων άλλων τελών.

Κλείστε το ραντεβού σας