Ασφάλιση Επαγγελματικού Ταξιδιού

Αν έχετε εργαζόμενους που είναι υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, είτε στο εξωτερικό, είτε σε μεγαλύτερες αποστάσεις στην εγχώρια αγορά, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο οργανισμός σας δεν εκτίθεται σε διάφορα απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν.

 

Όταν οι εργαζόμενοι είναι στο εξωτερικό, η ιατρική περίθαλψη, οι ακυρώσεις πτήσεων ή η απώλεια αποσκευών είναι μερικά από τα έξοδα που οι επιχειρήσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν. Οι πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές σε όλο τον κόσμο έχουν δυστυχώς αυξηθεί και αυξάνουν περαιτέρω τους κινδύνους που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ταξίδια. 

 

Η Επαγγελματική Ταξιδιωτική Ασφάλιση παρέχει πρόσβαση σε ότι πιστεύουμε είναι η πιο ολοκληρωμένη και αποδοτική Ασφάλιση για επαγγελματικά ταξίδια στην αγορά, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία των επιχειρήσεων από όλα τα είδη των οδοιπορικών εξόδων τους. Είναι η ασφάλεια που συνεχίζει να προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση πράξεων τρομοκρατίας, χρήση βιολογικών, χημικών και πυρηνικών όπλων, καθώς και για άλλες μορφές τρομοκρατίας.

 

Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορεί να νομίζετε ότι αυτά είναι απίθανα σενάρια, αλλά οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει γνωστές για την καθυστέρηση πτήσεων εξαιτίας αυτών των απειλών και οι επιχειρήσεις μπορούν συνεπώς να ευθύνονται για επιπλέον μέρες διαμονής που συνεπάγεται με επιπλέον έξοδα του ταξιδιού.

Κλείστε το ραντεβού σας