asfalisi blabon1

Ασφάλιση Βλαβών Μηχανημάτων
Η ταχεία τεχνολογική πρόοδος έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις να είναι πλήρως εξαρτημένες από το μηχανολογικό εξοπλισμό τους. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι η καρδιά της κάθε μονάδας παραγωγής. Η χρήση των μηχανημάτων είναι όλο και πιο αποτελεσματική και αυτοματοποιημένα μηχανήματα έχουν γίνει το πρότυπο του κλάδου τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα αυτού, οποιαδήποτε βλάβη στη μηχανή δεν επηρεάζει μόνο την παραγωγική ικανότητα της επιχείρησης, αλλά και το κόστος επισκευής, καθώς και το κόστος της μη παρουσίας στην αγορά.

 

Η Ασφάλιση μπορεί να προσφερθεί για ένα συγκρότημα βιομηχανικών εγκαταστάσεων, μέχρι και για απλές μηχανές γραφείων και δεν καλύπτει μόνο την ασφάλιση για πυρκαγιά ή άλλους συναφές κινδύνους, αλλά και για τυχόν άλλες ζημιές, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής ή ηλεκτρικής βλάβης.

 

Η Ασφάλιση Μηχανημάτων έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για την άμεση και πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.

 

Τι καλύπτει :

Η Ασφάλιση καλύπτει απρόβλεπτες και ξαφνικές απώλειες ή ζημιά στα ασφαλισμένα μηχανήματα.

Οι κίνδυνοι που καλύπτονται περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, στα ακόλουθα :

  • Ζημιές από τα λάθη χειριστή, αμέλεια
  • Ζημιές από τα σφάλματα που προκύπτουν από βανδαλισμούς ή κακόβουλες πράξεις
  • Ζημιές από την κακή ρύθμιση των χειριστηρίων και συσκευών ασφαλείας
  • Ζημιές από λάθος κατασκευής ή συναρμολόγησης
  • Ζημιές από τη χρήση ελαττωματικών υλικών
  • Ζημιές από την υψηλή ή χαμηλή πίεση
  • Ζημιές από καταιγίδα ή παγετό
  • Ζημιές από βραχυκύκλωμα
  • Ζημιές από αποκόλληση οφειλόμενη στην φυγόκεντρο δύναμη
asfalisi blabon2

Ασφάλεια Εγκατάστασης Μηχανημάτων

Ως πωλητής ή προμηθευτής μηχανημάτων γνωρίζετε ότι : είναι μια μεγάλη διαδρομή ως ότου τα μηχανήματά σας που έχουν πωληθεί στον πελάτη σας να εγκατασταθούν και να αρχίσει η παραγωγή. Κυρίως η φάση εγκατάστασης και ο έλεγχος εμπεριέχουν διάφορους κινδύνους που μπορεί να επιφέρουν τεράστια απώλεια ή ζημιά, πριν από την αποδοχή από τον πελάτη. Με την Ασφάλιση Εγκατάστασης παντός κινδύνου, μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να αφήσετε την ανησυχία σας σε εμάς.

 

Ποιοι κίνδυνοι καλύπτονται ;

Η Ασφάλιση αυτή καλύπτει όλους τους κινδύνους που συνήθως συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του εξοπλισμού, αλλά και του ελέγχου, όπως του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, χημικών και πετροχημικών, καθώς και άλλες κατασκευαστικές δραστηριότητες. Η κάλυψη παρέχεται για τους αναδόχους του έργου, ιδιοκτήτες του έργου, υπεργολάβους και συνεργάτες των κατασκευαστικών έργων.

Κλείστε το ραντεβού σας